Assalamualaikum!

test...test...test 1 2 3

belah kiri lak xD

aiyakkkk, jatuh lagi, huhuhuuhu kali ni belah kiri lak, nasib baik tak ikut jejak langkah kaki belah kanan kena simen, hehehehe



sikit je nie, rasa mcm kena gigit semut je... hehehe

CAMPAP Creative Design Competition + Assignment for Extension Week

aUcakkkkk!!! hahahaha Salam n Hello Bloggers.

Entry kali nie mengisahkan....hahaha merepek lagi....dah2 tak yah nak poyo-poyo....heeeee xD

Nie design aku tuk Extension week dan dalam masa yg sama design nie Uni aku akan submit utk Campap Contest, agak2 boleh menang ker? aiyakkk tak menang pun tak pe lah, yg penting aku dtg every single class masa Extension week tu dan inilah hasil idea aku yg tak sebeberapa nie.....tapi kannn dapat compliment dr lecturer aku, heeeeee ok tak? :D










"Enhance These Individual Lifestyle"

Sekian, :) :) :) :)

3D animation!!! xD

AKHIRNYAAAA!!! aku memberanikan diri update entry hasil kerja akuuu, haisshhhh maluu arr,
dah ar simple je....huhuhuh.....:|

First of all just wanna lets you guys know that this is my first time using 3Ds Max Software and i guess i done it with well, lol. Freakkk right!! nahh, its ok just be honest with me...:) :) :)

- Modeling, Mental Ray(HDRI Rendering), Texturing, Unwrap UVW, Lighting and Shadow. -





- Building Project - Final Assignment -

CBD, Cyberjaya.





- Living Room Project -




Bukan ape, saje je post entry nie, mane tau ley buat duit tepi keeeeee lgpun tengah sem break nie.... So if you, yessss YOU wanna me create anything about 3D, just lemme know yeaa...buttt you have to PAY me unless if you're someone who special to me, yeaa for sure i'll consider about it... Thank you :)........hahahaha just kidding,,, tak boleh blaaaaahhhh.....

Reamy Zakaria 2007 - 2011@All rights reserved.